Hormisaneeraus-palvelut

Meille laadukas työnjälki, kokonaisvaltaiset ratkaisut sekä aito asiakaslähtöisyys, ovat koko toiminnan keskiössä. Hyvä tavoitettavuus, joustavuus ja reaaliaikainen asianmukainen raportointi, ovat meille laadukkaan asiakaspalvelukokonaisuuden selkäranka.

Sukitus (Furanflex/Ventilflex)

Modernein menetelmä ilmanvaihtohormien- ja kanavien tiivistämiseen. Täyttää rakennusmääräyskokoelma D2:n vaatimukset. Tiiveysluokka D. 

Hormin tai ilmanvaihtokanavan pinta-ala säilyy käytännössä ennallaan. Soveltuu lähes kaiken kokoisiin ja pituisiin hormeihin ja ilmanvaihtokanaviin, niin koneellisissa kuin painovoimaisissa kohteissa. Lopputuloksena tiivis, yhtenäinen ja sileä, hyvin ilmavirtausta johtava ilmanvaihtokanava.

Massaus

Massaus eli hormin sisäseinämien pinnoitus liukuvalumenetelmällä käyttäen tulenkestävää horminkorjauslaastia. Soveltuu parhaiten tulisijahormien kunnostamiseen. Hormin pinta-ala säilyy käytännössä ennallaan. Vahvistaa koko savupiipun rakennetta. 

Lopputuloksena paloturvallinen, tiivis ja sileä, hyvin toimiva hormi.

.

Putkitus, jäykkä/joustoteräsputki

Putkituksessa hormin sisään asennetaan putki, joka on sekä tiivis, että paloturvallinen. Soveltuu niin ilmanvaihto- kuin tulisijahormeihin. Erityisen suositeltava menetelmä kohteisiin, joissa käytetään öljypoltinta lämmityksessä.

Myös muut tulisijahormit, jotka ovat päässeet niin huonoon kuntoon, ettei niitä ole mahdollista kunnostaa massaamalla, on mahdollista korjata putkittamalla

.

Hormikartoitus

Hormikartoituksessa kaikki kohteen olemassa olevat hormit tutkitaan ja dokumentoidaan täsmällisesti riippumatta siitä, ovatko ne käytössä vai ei. Näin saadaan kokonaisvaltainen kuva kohteen tilanteesta sekä mahdollisista korjaus- ja parannusvaihtoehdoista hormien osalta. Mukaan on mahdollista liittää myös kokonaisvaltainen suunnitelma ilmanvaihdon parantamiseksi.

Kammiot ja vedonparantajat

Painovoimaisen ilmanvaihdon kohteissa hormien toimivuutta on mahdollista

tehostaa asentamalla piipun päälle kokoojakammio. Kokoojakammion päälle

asennetaan vedonparantajia eli tuulella pyöriviä mekaanisia hormi-imureita.

Kammioiden asennuksessa on tärkeää mitoittaa oikein kammion koko sekä vedonparantajien määrä. 

Vedonparantajia on mahdollista asentaa myös yksittäisten hormien päälle ja niiden avulla pystytään tehostamaan myös tulisijahormien toimivuutta

.

Hormin etsintä, piipun kunnostukset, piipunhatut, nuohoukset...

Tarjoamme lukuisia erilaisia hormipalveluita aina yksittäisen hormin etsinnästä kokonaisen taloyhtiön piipunhattujen asennukseen. Mitä tahansa hormeihin liittyvää kysyttävää juolahtaa mieleen, aina kannattaa ota yhteyttä. Etsimme yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun yksilöllisesti juuri kyseiseen kohteeseen.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?